Top locuri favorite din Japonia

Una dintre cele mai bune oferte de călătorie care se întâmplă să fie, se află în Japonia, unde majoritatea oamenilor (în mod eronat) cred că este una dintre cele mai scumpe locații.

Am făcut acest lucru de câteva ori și, ca rezultat, am vizitat locuri interesante în toată țara. Iată câteva dintre preferatele mele în nici o ordine particulară:

1. Deshima / Nagasaki. În Nagasaki este o insulă foarte rece, numită Deshima (care este de fapt conectată la continent), unde trăiau olandezii. Pentru o perioadă de timp, olandezii erau singurii care puteau să facă comerț cu Japonia și erau în carantină în această mică zonă a Japoniei. Acum este păstrat și restaurat astfel încât să puteți vedea cum a fost. Chiar mi-a plăcut să văd amestecul culturii asiatice (clădirile) și cultura occidentală (totul în ele). Nagasaki este, de asemenea, un oraș neașteptat de răcoros.

2. Izvoarele termale Takaragawa. Izvoarele calde sunt incredibile, iar Takaragawa este considerat unul dintre cele mai frumoase din Japonia. Cred că această zonă câștigă ușor titlul de cea mai frumoasă locație cu apă termală. Este o serie de piscine care înconjoară un curs de apă într-o vale foarte frumoasă. Este puțin dificil traseul până acolo, dar merită văzut.

3. Satul Iga Ninja. Acest lucru a sunat atât de interesant când mi-a fost descris, care într-adevăr mi-a stârnit un entuziasm nemărginit să îl vizitez. Descendenții uneia dintre cele mai renumite clanuri de ninja au creat un fel de parc tematic ninja unde puteți încerca o grămadă de lucruri, cum ar fi aruncarea stelelor și ascunderea într-o locație secretă cu adevărat distractivă. Prietenii mei și cu mine am mers aici împreună și toată lumea a îndrăgit această locație.

4. Yakushima. Yakushima este o insulă a patrimoniului mondial în largul coastei de sud a Japoniei. Este un pic dificil să ajungeți acolo, astfel trebuie să mergeți la Kagoshima și apoi să luați feribotul spre Yakushima. Prima dată când am făcut acest traseu, am ajuns să pierdem feribotul și să dormim pe niște cutii care miroseau a pește, până în următoarea zi, când venea următorul feribot. A doua oară nu am reușit, pentru că un taifun a oprit feribotul. Odată ce ajungeți acolo, pădurea este complet magică, plină de trasee, maimuțe și cerbi sălbatici. Priveliștea este uimitoare, iar pădurea însăși este chiar mai bună. Există mici cabane de munte unde puteți dormi gratis dacă aveți un sac de dormit.

5. Pelerinajul Shikoku. Pe insula Shikoku este un pelerinaj faimos între 88 de temple. Nu am trecut niciodată de-a lungul a mai mult de patru (toate acestea pot fi făcute într-o singură zi), dar întotdeauna mă gândesc să mă întorc și să fac mai mult din traseu. Am văzut aproximativ un milion de temple în toată viața și simt o dorință puternică de a vedea mai mult, iar fiecare dintre ele sunt diferite și suficient de interesante pentru a face călătoria să merite.

6. Uji / Inari. Uji este o necesitate pentru băutorii de ceai doar pentru că are o tonă de ceaiuri uimitoare care servesc Matcha într-o ceremonie tradițională. Mersul prin oraș trece prin magazine și grădini de-a lungul râului și este deosebit de frumos în timpul primăveri, atunci când înfloresc cireșii. În apropiere se află un loc numit Inari, cu un traseu renumit către un munte printr-o grămadă de porți portocalii torii. Este atât de aproape de gară, încât ar trebui să mergeți și să îl faceți.

Desigur, jumătate din distracția de a merge într-un loc ca Japonia se îndreaptă spre locații aleatorii și explorarea de unul singur. Alegeți o locație sau două ca o scuză pentru a ajunge la trenuri și rătăciți în jur pentru a găsi și mai multe locuri minunate.

Lasa un comentariu