Suntem prezenti in viata noastra?

Daca suntem absolut sinceri cu noi insine, cei mai multi dintre noi suntem doar pe jumatate dedicati la majoritatea lucrurilor – in multe cazuri, mult mai putin decat pe jumatate.

Spunem ca ne vom schimba dieta, dar suntem pe deplin angajati? Ne facem un plan de masa si cumparam alimente si eliminam mancarea nedorita si stabilim timpul din calendarul nostru pentru a pregati mesele saptamanii si pentru a ne schimba obiceiul de a manca in mare parte din timp?

Ne simtim atat de angajati in inima noastra, incat ne-am paria viata pe ea?

Ne angajam la locul de munca (fata de echipa, clientul, partenerul nostru), dar nu ne prezentam pe deplin. Ne distragem atentia, amanam, suntem doar jumatate in ea, de cele mai multe ori. Facem acelasi lucru oamenilor pe care ii iubim – suntem doar pe jumatate acolo pentru ei.

Cat de des ne prezentam pe deplin, cu un angajament profund?

Nu este vorba despre vina sau rusinarea, nu despre judecata sau criticarea pe noi insine. Este vorba despre a ne clarifica daca suntem pe deplin dedicati pentru ceva si pentru a ne clarifica efectele in viata noastra.

Cat de des ii dezamagim pe ceilalti, nevenind asa cum am promis ca vom face, nu livram asa cum am promis ca vom face? Cat de des ne dezamagim? Cat de des ramanem pe telefoanele noastre atunci cand cei dragi ne doresc atentia?

Lasa un comentariu