Simplificați-vă ziua pentru a avea un impact mai mare

Societatea noastră este obsedată de productivitate și de optimizarea vieții noastre – având o dietă perfectă, rutina perfectă, un sistem perfect de productivitate, o aplicație perfectă pentru diferite liste și multe altele.

Este un ideal care nu numai că nu există, este dăunător pentru sănătatea și fericirea noastră. Și mai mult, este complet greșit – ceea ce mulți dintre noi ne dorim cu adevărat este să facem din munca noastră o muncă semnificativă și au un impact asupra lumii.

Deci, cum putem lăsa concentrarea asupra productivității și optimizării, în timp ce încă facem o muncă semnificativă având și un anume impact?

Simplifică- Concentrați-vă pe sarcinile importante, semnificative, în loc să vă agitați. Și, de fapt, se scufundă în acele sarcini semnificative, în loc să se amâne din cauza incertitudinii care vine odată cu ele.

Uită-te la lista ta de sarcini și e-mail / mesajele primite și alegeți cele mai semnificative sarcini sau dacă există o șansă bună să le amânați. În schimb, atunci când nu vă duceți la distragerile dvs. preferate, este posibil să treceți prin sarcini mai mici, să răspundeți la mesaje, să verificați mesajele primite și actualizările.

Acest lucru se datorează faptului că sarcinile semnificative, importante, vin cu mare incertitudine. Reacționăm în mod obișnuit la această incertitudine, evitându-ne, ducând la distragere și sarcini mai ușoare care ne fac să ne simțim mai puțin nesiguri.

Dar rezultatul este că noi suntem agitați din cauza zilelor aglomerate, petrecând tot timpul îndeplinind diferite sarcini, dar nu obținem mult succes.

În schimb, putem simplifica lucrurile:

Alegeți sarcini semnificative și concentrați-vă pe acestea.
Creați spațiu prin eliminarea distragerii.
Permiteți sarcinilor să fie rezolvate până la finalul zilei, când aveți timp și de acestea.
Punerea întregii noastre ființe în sarcini semnificative și importante.
Imaginați-vă că vă faceți timp liber simplificând, lăsând la o parte sarcinile mici, fără a răspunde constant la mesaje și e-mailuri și, în schimb, oferiți-vă darul generos de focalizare.

Ați fi făcut sarcinile semnificative și ați simțit că munca dvs. este mai semnificativă. Aceste sarcini ar avea un impact mai mare și, de-a lungul timpului, ați avea un mare impact asupra lumii.

Toate acestea pentru că ați simplificat lucrurile și v-ați concentrat pe ce este mai important.

Lasa un comentariu