Siguranta pe ceea ce esti ca individ – II

Cineva autentic si prezinta prin cel mai clar obiectiv posibil este extrem de rar. Acesti oameni sunt atat de rari incat, atunci cand ii intalnesti, iti plac si ii respecti imediat, chiar daca nu ai prea multe in comun cu ei sau chiar vrei sa fii prieten cu ei.

Daca sunteti nesigur, este posibil sa traiti fie o minciuna, fie sa incercati. Daca incercati sa va prezentati ca pe cineva care nu sunteti, nu ar trebui sa fiti in siguranta! Ar trebui sa fii ingrijorat ca secretul tau va fi aflat. Daca pur si simplu esti tu insuti, nu trebuie sa-ti faci griji.

Acest lucru este mult mai usor daca stii cine esti, stii in ce crezi, stii ce reprezinta si stii care sunt valorile tale. Imaginati-va ca stiti toate aceste lucruri si stiti ca faceti o treaba destul de buna traind alaturi de ei si ca va straduiti sa va imbunatatiti Daca cineva se gandeste negativ la tine, poti sti sigur ca pur si simplu nu te cunosc suficient de bine pentru a cunoaste adevarul. Ai dovada ca traiesti la nivelul standardelor pe care ti le-ai stabilit.

Oamenii ma intrebau mereu ce pareri aveam despre mine ca locuiesc intr-un RV, cu implicatia ca va exista o asociere negativa. Nu mi-a trecut niciodata prin cap sa imi pese de ce au gandit altii despre asta. Stiam valorile mele asa ca parerea lor nu conta.

Lasa un comentariu