Sfaturi de întâlniri pentru femei

De obicei, nu dau sfaturi de întâlnire pentru femei, dar recent două dintre prietenele mele de sex feminin m-au întrebat foarte multe despre întâlniri, așa că m-am gândit că voi consolida unele dintre lucrurile despre care am vorbit aici. O parte din aceste lucruri se vor aplica și bărbaților, dar am dorit o dată să mă concentrez asupra perspectivei feminine.

Există două probleme principale pentru care femeile trebuie să se ocupe în cadrul unei întâlniri: prima este cernerea prin masele de bărbați care se vor prezenta, iar cea de-a doua păstrează bărbatul odată ce încep să întâlnească. Celelalte părți, părțile care sunt grele pentru bărbați, sunt chiar cele mai ușoare. Majoritatea femeilor nu au nicio problemă în a primi atenția de la bărbați sau a primi invitații la întâlniri.

Pentru prima parte, sfatul meu este să ieșiți doar acolo și să mergeți la cât mai multe întâlniri. Femeile sunt adesea atrase mai mult de personalitate decât de aspect, deci procesul de screening inițial este mai dificil. Cu toate acestea, personalitatea poate fi mărită rezonabil cu o exactitate rapidă.

În loc să-l lăsați la voia întâmplării, petreceți timp în locurile în care ar putea fi băieții care vă plac. Puteți, de asemenea, să vă apropiați de băieți, iar băieții tind să creadă că este uimitor, dar doar afișarea în locurile unde ar putea fi interesați ar trebui să fie suficient. Când un tip se apropie de tine, încurajează-l.

În timp ce sunteți la o întâlnire, dați-vă seama că nu îi datorați tipul altceva decât să vă prezentați. Dacă este înfiorător sau nepoliticos, pleacă imediat. Este nepoliticos să pleci, dar nepoliticos pentru a face pe cineva să se simtă incomod. Și dacă întâlnirea nu este grozavă, nu mergeți la o altă întâlnire. Nu îi datorați o altă întâlnire, chiar dacă se simte ca și voi.

De multe ori, femeile se tem să nu deranjeze ego-ul masculin, pentru că poate fi fragil, iar bărbații vor putea spune lucruri extraordinar de proaste atunci când sunt respinse. Nu este corect că trebuie să auzi acele lucruri, dar poți fi cel puțin bun cu tine și să-ți dai seama că acestea sunt în întregime reflectări ale lumii interioare a omului și nu a ta.

Tăcerea este adesea cel mai bun răspuns. Dacă un tip vă spune ceva stupid, ignorați-l și blocați-l. Acest lucru vă va împiedica să auziți mai multe prostii și, de asemenea, îl va înfometa de atenția pe care încearcă să o obțină.

Dacă aveți o întâlnire minunată, asigurați-vă că tipul știe. În medie, bărbații sunt mult mai slabi la citirea semnalelor decât femeile, așa că semnalele pe care le considerați inteligente și suficient de subtile vor trece total neobservate.

Când începi să întâlnești un tip și el te place, el va avansa în general relația. Faceți-l să facă cel puțin jumătate din muncă în ceea ce privește trimiterea de mesaje și stabilirea datelor. Dacă nu este dispus să facă asta, nu este suficient de interesat de tine.

Dacă sunteți în căutarea unei relații serioase, nu vă permiteți să fiți a doua prioritate a cuiva. Ori depune eforturi și ajunge să petreacă timp cu tine, sau nu.

Pe de altă parte, este esențial să nu vă grăbiți procesul de luare a deciziilor. În timp ce bărbații tind să știe mai devreme dacă sunt atrași fizic de o femeie, femeile tind să știe mai devreme dacă sunt interesate de o relație.

La fel cum un tip care se mișcă prea repede fizic poate speria o femeie, la fel și o femeie care se îndreaptă prea repede spre o relație. Nu-ți face griji. Dacă te place, va ajunge acolo.

Nu vă întrebați niciodată dacă vă place. Dacă te vede, o face. Nu puneți întrebări de relație pentru care nu sunteți foarte sigur, răspunsul este da. Asta include dacă vrea să fie exclusiv, iubit / iubită etc.

Înțelegeți cât de importantă este libertatea pentru un om. Poate că nu toți, dar de obicei este o valoare importantă. O femeie care încearcă să se lupte cu libertatea noastră va fi văzută ca o amenințare. Pe de altă parte, o femeie care ne susține, având multă libertate, va primi o tonă de credit pentru asta, iar beneficiile acestei libertăți vor fi de fapt creditate pentru tine. Mulți tipi se plâng de felul în care prietenele sau soțiile lor își restricționează libertatea, așa că un tip care nu este în această poziție i se reamintește constant cât de norocos este.

Scopul tău ca partener nu ar trebui să fie să-l ții de el, indiferent despre ce este vorba. Ar trebui să fie de neînlocuit. Regulile, amenințările, ultimatumurile și negocierile nu vor păstra niciodată un om bun. Să fii cea mai bună versiune a ta și să lucrezi cu el pentru a crea o relație incredibilă.

Întâlnirea este grea atât pentru bărbați, cât și pentru femei și, uneori, se poate simți descurajantă. Vestea bună este că trebuie doar să reușești într-adevăr o dată.

Lasa un comentariu