Puneti-va intrebari specifice

Dupa ce raspundeti la o gandire fixa ​​cu o atitudine mentala de crestere, exista cateva intrebari pe care le puteti pune pentru a va determina planul dvs. de actiune care urmeaza:

  • Ce lectii pot scoate din asta ?
  • Ce a mers bine in acest proces si cum pot optimiza asta?
  • Ce informatii suplimentare am nevoie pentru a reusi si de unde pot obtine?
  • Cine poate fi capabil sa ofere un feedback constructiv ?
  • Ce pot face diferit data viitoare?
  • Cine a reusit sa faca asta in trecut si cum pot invata din munca lor?

Aceste intrebari vor starni motivatia si un sentiment de directie pentru ceea ce trebuie sa faceti pentru a avea succes.

 Recunoasteti bazele mentalitatii dvs. fixe
Mijloacele fixe apar din frica . Poate ca ti-e teama sa esuezi, sa fii judecat de catre semenii tai sau sa para mut, dar teama este ceea ce in cele din urma ii impiedica pe oameni sa-si atinga potentialul. Trebuie sa imbratisati teama pentru a va putea schimba gandirea.

Schimba cultura
Cum iti poti imbunatati interactiunile cu colegii si familia pentru a incuraja o cultura de spirit mental ? Daca oamenii din jurul tau au si aceasta mentalitate, vei fi mult mai probabil sa o tii de ea.

Incurajeaza oamenii din jurul tau sa invete sau sa creasca in mod constant. Daca auziti discutii negative, cum ar fi un coleg spunand ca pur si simplu nu poate pune in functiune acest nou proiect, asa ca va renunta, va intra si va incuraja o mentalitate de crestere . Ajuta-ti colegii sa caute cateva solutii noi sau ofera-le o perspectiva noua, astfel incat acestia sa poata face orice efort sa fie un succes.

Ganduri finale privind obiceiurile de a dezvolta mentalitatea cresterii
In acest articol, am trecut peste o parte din cercetare si stiinta in spatele unei mentalitati de crestere si modul in care dezvoltarea unuia poate avea un impact puternic asupra succesului viitor. Prin adoptarea obiceiurilor enumerate in acest articol, va puteti deschide mintea si viitorul dvs. pentru oportunitati pe care poate nu le-ati luat in considerare altfel niciodata. Viseaza mare si mergi mai departe stiind ca poti invata orice.

Lasa un comentariu