Provocarea echilibrului minții

Deoarece rezoluțiile de Anul Nou se estompează și ne dăm seama că trebuie să încercăm altceva pentru a se potrivi … Vă invit să încercați o combinație de două lucruri pe care le-am găsit, care se îmbină foarte bine:

Atenția/înțelegerea: Așa cum am spus de mai multe ori, înțelegerea este o practică atât de puternică și fundamentală care ajută la formarea oricărui obicei.
Mini-provocări: Am constatat că provocările scurte, de o săptămână, reprezintă o modalitate foarte bună de motivație de a forma un obicei cum ar fi exercițiul fizic sau meditația.

OK, deci cum funcționează această provocare? E simplu:

Alegeți nivelul mini-provocărilor chiar deasupra locului în care ați fost în mod constant – de exemplu, dacă nu vă exercitați deloc acum, alegeți provocarea „începeți să vă mișcați”. Dacă vă exercitați în mod regulat de câteva ori pe săptămână, încercați provocarea „exercițiul zilnic”. Dacă vă motivați în mod regulat timp de 30-60 de minute, majoritatea zilelor pe săptămână, faceți o provocare destul de avansată. Faceți fiecare mini-provocare cât mai atentă.
Dacă faceți acest lucru în mod consecvent timp de o săptămână, alegeți o altă mini-provocare în săptămâna următoare. În caz contrar, rămâneți la nivelul actual și încercați să deveniți mai coerenți. Simțiți-vă liberi să renunțați la nivelul anterior în orice moment, dacă simțiți că acest nivel nou este prea mult pentru dvs. Nu este nici o rușine sau scăderea egoului la un nivel anterior sau actual. Nu este vorba despre nivelul la care te afli, ci despre practica din toată inima și cu ajutorul minții.
. Practicați fiecare mini-provocare din toată inima, fără să vă grăbiți să treceți prin ea. Adu-ți minte fiecare activitate.

Am emis 13 mini-provocări:

Începeți să faceți mișcare
Jucați-vă în fiecare zi
Faceți mai mult
Faceți ceva greu
Flotări, tracțiuni, alergări și ridicări de greutăți
Yoga zilnic
Sesiuni multiple pe parcursul zilei

Cu puțină motivație, viața ta se poate schimba într-un mod aparte cum nu a mai fost niciodată. Ajutați de răbdare, înțelegere și atenție, totul se va întâmpla exact cum ați planificat.

Lasa un comentariu