Opreste gandirea negativa!

Gandirea negativa este a doua natura pentru o multime de oameni. Deseori o facem si nici nu intelegem ca o facem. Dar a ajuns pana la punctul in care altii v-au criticat pentru a fi negativi? Daca da, atunci acesta este un obicei care va poate impiedica sever situatia sociala. Adevarul este ca, fiind negativ, nu te va duce prea departe. Cu cat esti mai negativ, cu atat te simti mai rau si incepe un ciclu urat.

Invata sa opresti ciclul de negativitate din viata ta, astfel incat sa poti creste si imbunatati.
Daca sunteti ingrijorat de faptul ca atitudinea dvs. negativa va afecteaza, atunci puteti incepe sa lucrati la strategii pentru a inversa acest lucru. Dar, mai intai, sa vorbim despre negativitate – in special, cum poate afecta viata personala si profesionala.

Ce este negativitatea?
Negativitatea este o atitudine generala pe care o poti avea despre ceva, fie ca este de fapt o problema sau nu. Negativitatea se refera la un anumit mod in care oamenii pot vedea lucrurile, o eticheta pe care oamenii o pot pune pe ceea ce vad si o modalitate de a descrie sentimentele pe care le vad. Problema aici se afla in mintea oamenilor. Mintile noastre au o tendinta de a ne implica negativ si de a privi lucrurile in mod negativ. Acest lucru inseamna ca oamenii se asteapta adesea cel mai rau, daca nu sunt capabili sa gandeasca pozitiv.

Oamenii care sunt negativi sunt intotdeauna sceptici fata de sugestii si tind sa respinga orice sfat
Exista oameni care sunt intotdeauna sceptici fata de sugestii si tind sa respinga orice sfat. In timp ce acest lucru este folosit ca un mecanism de supravietuire pentru a putea gasi ceea ce este gresit intr-o situatie si pentru a va scuza de pericol, acesta nu este un mod sanatos de a trai viata si de a dezvolta legaturi cu alte persoane.
Vedeti ca paharul este pe jumatate gol sau pe jumatate plin? Daca aveti tendinta de a gandi intr-un mod pozitiv, veti vedea intotdeauna paharul ca fiind pe jumatate plin, pentru ca va uitati in partea stralucitoare a lucrurilor. Dar daca vedeti ca sticla este pe jumatate goala, va concentrati mai degraba asupra punctelor slabe ale sticlei decat asupra punctelor sale forte.

De unde provin gandurile negative?
Gandurile negative sunt adesea produsul modelelor stabilite care sunt legate de sistemele noastre de credinta. Aceasta ar putea fi o varietate de lucruri, cum ar fi stima de sine, productivitatea, finantele, relatiile, o cariera sau orice altceva.

Lasa un comentariu