Opinie personala: Trupa Amatis, una dintre putinele formatii de succes din Bucuresti

O petrecere reusita este aceea in care ringul de dans este plin pana in zori si oamenii se distreaza ascultand muzica de calitate. Trupa Amatis intelege nevoile celor care isi doresc sa aiba parte de o petrecere de neuitat si vor sa isi creeze amintiri frumoase alaturi de cei dragi. Trupa, formata din 8 tineri talentati si pasionati de muzica si dans, iti garanteaza distractia la nunta si o atmosfera de vis.

Trupa Amatis este una dintre cele mai cunoscute formatii de nunta care bucura de fiecare data invitatii cu un program spectaculos. Repertoriul variat cuprinde toate genurile muzicale, astfel incat tinerii se asigura ca satisfac toate gusturile invitatilor la petrecere. Mixurile antrenante dinamizeaza atmosfera si ii ridica pe cei prezenti la dans. Muzica populara, usoara si internationala, toate se regasesc in pachetul oferit de formatia de nunta Amatis. Instrumentele la care membrii formatiei canta, clapa, vioara si saxofonul reusesc sa intregeasca atmosfera si sa ofere reprezentatiilor farmec si un ritm vibrant.

De peste 7 ani in aceasta industrie, formatia de nunta Amatis a participat la numeroase evenimente de succes. Pasiunea pentru muzica a fost cea care i-a adus pe cei 8 tineri impreuna si au reusit sa puna bazele unei trupe care canta din iubire pentru muzica la cele mai speciale ocazii. Evolutia ii caracterizeaza pe cei de la Amatis care reusesc de fiecare data sa faca dintr-un simplu eveniment un spectacol pe cinste. Anul 2018 a inceput minunat pentru membrii de la Amatis care au participat la numeroase evenimente, botezuri, petreceri fastuoase, la care toti invitatii s-au simtit extraordinar. Programul foarte variat, atentia pentru detalii, pasiunea pe care o depun la fiecare reprezentatie, toate sunt ingrediente care fac parte din reteta de succes a formatiei.

Formatia Amatis are mereu grija sa se diferentieze de competitie si sa asigure tuturor celor care apeleaza la serviciile lor un pachet complet care sa le garanteze petreceri memorabile alaturi de cei dragi. Pe langa playlistul foarte variat, formatia a introdus in programul sau si un moment de dans artistic.

Indiferent de tematica petrecerii la care participa, fie ca este o nunta, un botez, o petrecere cu o tematica speciala, simpla sau extravaganta, formatia Amatis reuseste intotdeauna sa se ridice la nivelul asteptarilor. Pornind de la alegerile muzicale si pana la vestimentatia pe care membrii si-o adapteaza cerintelor, trupa se remarca prin creativitate si originalitate. Principalul avantaj pe care Amatis il ofera este posibilitatea inserarii in cadrul programului a oricarei dorinte muzicale. Membrii va ofera ocazia de a asculta orice melodie doriti la petrecere, astfel incat voia buna si bucuria sa fie pe chipul tuturor celor dragi, invitati la petrecere.

Muzica creeaza legaturi stranse intre oameni si are puterea de a transforma o simpla petrecere intr-o ocazie unica si un spectacol pe care toti invitatii il vor tine minte. Toti cei care au apelat la serviciile formatiei Amatis au devenit prieteni ai trupei si s-au declarat foarte multumiti de serviciile primite. Originalitatea programelor, disponibilitatea membrilor, profesionalismul si programul spectaculos recomanda Amatis pentru o petrecere epica. Tinerii va ajuta sa va creati amintiri de neuitat si sa aveti parte de petrecerea pe care v-ati dorit-o dintotdeauna.

Lasa un comentariu