Mocheta este din nou in trend in 2018

Mocheta este un tip de suprafata destul de popular, tinand cont de faptul ca tinde sa inlocuiasca parchetul traditional. Durabilitatea si intretinerea accesibila sunt doar doua dintre motivele pentru care suprafetele din mocheta au devenit prima optiune a celor care isi doresc sa faca mici modificari de design interior. Portalul www.pardoseli-mocheta.ro, detinut de unul dintre cei mai cunoscuti retaileri de mocheta din Romania, a identificat o serie de criterii care ii determina pe cumparatori sa aleaga mocheta in detrimentul oricarui alt tip de suprafata.

Asadar, atunci cand intentionati sa reimprospatati aspectul spatiului locativ, podelele se numara adesea printre cele mai discutate subiecte. Daca podeaua existenta este uzata sau trebuie inlocuita, montarea mochetelor este adesea o optiune rentabila. Compania detine in portofoliu o gama variata de mochete categorisite in functie de destinatia fiecarui tip. Puteti sa conferiti un aer distinct biroului dumneavoastra sau, de ce nu, sa sporiti confortul casei dumneavoastra gratie mochetelor personalizate.

De asemenea, foarte multi cumparatori iau in calcul siguranta membrilor familiei inainte de achizitionarea unei suprafete pentru podea. Chiar si atunci cand o podea este finisata cu o suprafata rezistenta la alunecare, accidentele pot sa apara inevitabil. Alegerea corecta a mochetelor poate reduce incidenta caderilor si, daca exista o cadere, modelele oferite de www.pardoseli-mocheta.ro pot oferi o amortizare, minimizand posibilele leziuni.

Copii jucandu-se pe mocheta

O critica intalnita adesea in discutiile cu privire la spitale si institutii publice este zgomotul produs de mersul pe podele dure. Mochetele sunt foarte eficiente in combaterea zgomotului; unele studii au aratat ca mocheta poate reduce nivelurile de zgomot cu pana la 70% comparativ cu podelele dure. Din acest motiv, specialistii ofera inclusiv mochete pentru trafic mediu si intens, potrivite pentru hoteluri si pensiuni, dar si restaurante, pentru ca experienta petrecuta intr-o anumita locatie sa nu provoace neplaceri sau disconfort.

Unele instalatii folosesc mocheta pentru a crea o stare de spirit, iar acest lucru poate fi deosebit de important. Unele cercetari sugereaza ca nuantele precum albastru, verd sau portocaliu au tendinta de a avea un efect calmant asupra oamenilor. Culorile mochetelor actioneaza precum niste factori psihologici, in masura in care pot ajuta la directionarea clientilor unui local catre zone familiare. Spre exemplu, daca detineti un restaurant, puteti alege mochete in nuante diferite pentru zona de servire, iar pentru zonele destinate copiilor, in cazul in care exista, puteti alege o mocheta personalizata.

Nu de putine ori, clientii isi selecteaza retailerul pe baza imaginii si a integritatii sale. Paul Serv Com promoveaza calitatea superioara, motiv pentru care suprafetele din mocheta asigura o durabilitate semnificativa. Platforma pardoseli-mocheta.ro ofera garantia mochetelor sale, mizand pe texturi care pot contribui atat la infrumusetarea spatiului interior, cat si la maximizarea confortului pentru intreaga familie sau, in cazul unui restaurant sau hotel, la sporirea confortului pe care il resimt clientii.

Lasa un comentariu