Manager Best Studios: De la novice la top model e doar un pas!

Te-ai gandit vreodata cum de au ajuns modelele videochat atat de cunoscute in tara si strainatate? Ambitia si determinarea au contribuit semnificativ, este adevarat, insa ceea ce nu se cunoaste cu adevarat (pentru ca nu se vorbeste foarte mult despre echipa din spatele modelelor) este faptul ca succesul modelelor este construit pas cu pas si orientat prin cei mai eficienti pasi de o intreaga echipa de traineri specializati in industria videochatului. Cu sau fara experienta, fetele sunt sustinute in orice privinta de specialistii care le stau la dispozitie inca din prima zi de activitate.

Etapa de training este privita cu superficialitate de multe modele, in sensul in care experientele anterioare de care s-au lovit la alte locuri de munca le-au insuflat o slaba cunoastere a acestui pas extrem de important pentru un model debutant. Pentru a clarifica ce inseamna si ce rol are trainingul pentru cariera unui model, dar si ce beneficii poate aduce acesta pe intreaga perioada de desfasurare a activitatii in cadrul studioului, Maria, manager operational Best Studios, impreuna cu Oana, manager branch Best Studios Unirii, au „disecat” pana la cel mai fin detaliu avantajele pe care trainingul oferit de Best Studio Bucuresti le poate aduce in viata profesionala si, de ce nu, personala a unui model Best.

Trainingul este evolutia unui model de videochat in timp

Trainer de videochatLa inceput, tinerele pasesc cu teama de ceva nou, insa in scurt timp se familiarizeaza cu stilul luxos in care isi desfasoara activitatea. Din fericire pentru ele, la Best Studios, modelele pot beneficia de training gratuit, tinut de specialisti cu experienta in industria videochatului. Intrebata fiind care este scopul trainingului oferit de Best Studios, Oana a raspuns ca trainingul „este menit sa te invete, nu sa iti faca incasari”, subliniind faptul ca rolul programului este strict acela de a scoate la suprafata senzualitatea si sex-appeal-ul pe care multe dintre fete nu stiau ca le poseda. Trainingul este de-a dreptul vital indeosebi in cazul modelelor fara experienta, care nu au avut contact cu lumea videochatului si niciun domeniu conext si care, mai mult decat atat, s-au temut sa adopte o astfel de profesie din cauza stereotipurilor legate de jobul de model videochat.

Best Studios se implica 100% pentru ca modelele sa devina campioane

Condimentand interviul cu intrebari de natura subiectiva, Maria a primit un raspuns scurt si la obiect care a lamurit „de ce-urile” care gravitau in jurul pozitiei Best Studios. Astfel, intrebata care este diferenta dintre trainingul oferit de Best Studios si cele oferite de alte studiouri competitive, Oana a punctat implicarea. „Trebuie sa dai ce ai mai bun din tine pentru a-l invata pe cel de langa tine. Daca tu nu te implici 100%, nici modelul nu se va implica 100%”, mai spune managerul branch-ului Best Studios Unirii. De asemenea, tot trainigul pare sa fie secretul succesului modelelor Best care ajung celebre si in plan international, evident, cumulat cu „ambitia lor de a ajunge cat mai sus, look-ul, investitia lor ca si modele in persoana lor”.

In cat timp poate un model sa ajunga model de top?

Aceasta intrebare se afla pe buzele multor aspirante la o cariera in videochat, indeosebi in cazul tinerelor lipsite de experienta in campul muncii. „Depinde de ea”, a spus managerul branch-ului Best Studios Unirii, adaugand ca acest lucru poate dura „o zi sau o luna”. De asemenea, interviul a scos la suprafata si mituri legate de activitatea de videochat la capitolul neplaceri, de tipul traficului diminuat. „Traficul ti-l faci singura”, a concluzionat Oana, accentuand ideea ca succesul se construieste, nu se obtine prin simpla afisare a unui trup sexy admiratorilor din online.

Trainingul este primul pas spre o cariera de succes, iar la Best Studios aveti posibilitatea de a beneficia gratis de o pregatire completa in aceasta industrie. Avand la dispozitie cei mai buni traineri cu experienta in videochat, dispusi si sa va ajute in orice privinta, tot ce va ramane de facut este sa fiti prezente la fiecare training care vi se propune, pentru ca doar asa puteti ajunge sa construiti baza solida a carierei de succes. Best Studios va ajuta sa deveniti campioanele industriei videochat!

Lasa un comentariu