Locul perfect pentru cafea, narghilea și fotografii

Calea Victoriei găzduiește locuri superbe pentru fotografiat, printre care și cafenele. Nu este o surpriză faptul că tot mai multe localuri încearcă să atragă prin decoruri inedite, culori puternice și colțuri special create pentru efectuarea de fotografii. Cu toate acestea, pentru ca un local să atragă, în special o cafenea din centrul capitalei, este nevoie și de un meniu bogat și personal profesionist.

Ganesha Caffe Victoriei este locația care le îmbină pe toate, oferind clienților săi un meniu variat de băuturi calde și reci, printre care și băuturi cu specific oriental, care accentuează tematica de decor și întregul concept din spatele Ganesha. Creată drept un lounge bar de relaxare care dispune și de un bar de cocktail-uri spectaculoase, Ganesha Caffe Victoriei este localul exclusivist din Centrul Vechi al Bucureștiului.

În ultimii ani, platformele de socializare au avut un impact enorm în promovarea afacerilor locale. Fie că vorbim de bucureșteni, ori de turiștii străini, cu toții vor căuta informații pe internet înainte de a încerca un nou loc. Pozele de pe Facebook și Instagram vorbesc de la sine, iar acestea au puterea de a convinge privitorii să devină clienți fideli. Acesta este și cazul Ganesha Caffe Victoriei, cafeneaua de pe Valea Regilor care a cucerit platforma Instagram.

Ganesha Caffe Victoriei ia cu asalt Instagram

Ganesha Caffe Victoriei a câștigat rapid popularitate în rândul bucureștenilor și nu numai. Decorul inedit, presărat cu detalii de inspirație orientală și mobila de calitate premium au transformat locul în cafeneaua ideală pentru ședințe foto. Turiștii, corporatiștii, dar și vedetele aleg această cafenea pentru a servi o cafea din boabe proaspăt măcinate, ori pentru a se bucura de experiența unei narghilele autentice, pregătită cu măiestrie de către personalul specializat Ganesha.

În afară de meniul variat și localizarea centrală, această cafenea atrage și fotografii amatori și profesioniști. Dovada că această cafenea a cucerit inimile bucureștenilor și ale turiștilor se regăsește în fotografiile postate de aceștia pe rețelele de socializare, unde decorul pereților superb decorați din Ganesha Caffe Victoriei se pot observa ca fundal.

De ce este Ganesha Caffe Victoriei o locație atât de populară?

Conform statisticilor, majoritatea iubitorilor de cafea consumă 2-3 cești pe zi, cu precădere în cafenele. Deși Bucureștiul dispune de foarte multe cafenele, nu toate reușesc să se ridice la nivelul așteptărilor clienților. Ganesha Caffe Victoriei răspunde afirmativ nevoilor acestora, punându-le la dispoziție o paletă variată de sortimente de cafele, cocktail-uri, ceaiuri, dar și băuturi cu specific oriental, preparate în stil tradițional.

Un alt avantaj important al acestei cafenele este localizarea. Centrul Vechi este una dintre cele mai aglomerate zone ale Bucureștiului, iar majoritatea trecătorilor se opresc la unul dintre localuri. Din moment ce cafenelele sunt în general în spații mici, înghesuite, un local precum Ganesha Caffe Victoriei atrage prin spațiul amplu, decorul oriental ales cu bun gust și serviciile de calitate, oferite de fiecare dată la standarde ridicate. De asemenea, la această cafenea este întotdeauna nevoie de rezervare în prealabil deoarece este mai mereu plină, în special seara, când majoritatea bucureștenilor termină programul de muncă.

Lasa un comentariu