Invata sa ai grija de flora ta intestinala pe perioada verii!

Bio Schwartz Advanced Strength Probiotic este un probiotic foarte puternic contine ce contine 40 miliarde CFU pe portie, ceea ce este mult mai puternic decat alte optiuni de pe piata. Este mai eficient decat alte probiotice, deoarece bacteriile sunt capabile sa supravietuiasca prin acizii gastrici pana cand ajung la tractul GI inferior. Sistemul unic de protectie a stomacului in acest produs creste rata de supravietuire cu 20 de ori in medie in comparatie cu alte probiotice disponibile. Compania din spatele acestui produs isi asigura, de asemenea, potenta pana la data de expirare listata, permitandu-va sa fiti sigur ca obtineti un produs de inalta calitate. In plus, aceste probiotice sunt stabile la raft si, prin urmare, nu necesita refrigerare.

Acest probiotic se face cu 100% ingrediente naturale care nu contin OMG. Ei trec printr-o analiza completa a calitatii, sigurantei si eficacitatii dupa fabricare. Laboratoarele independente de la terte parti efectueaza teste pentru puritate si potenta pentru a limita potentialul de prejudecati si pentru a verifica daca ingredientele din produs sunt pure, sigure si reprezentative pentru ceea ce este mentionat pe eticheta. PROS Ajuta la ameliorarea constipatiei. Trece printr-un proces riguros de testare pentru a asigura calitatea. Usor de inghitit. CONS Luati patru saptamani pentru ca posibilele efecte secundare sa dispara. Trebuie sa luati capsule de doua ori pe zi. Nu pot fi folosite de copii.

Primad ophilus Fortify Women’s Probiotic contine 30 de miliarde de culturi active care raspund nevoilor unice ale femeii. Acest supliment include tulpini cercetate cum ar fi NCFM® si BI-04®, precum si un nivel mai ridicat de Lactobacilli, care este bacteriile sanatoase dominante gasite in tractul vaginal. Acest lucru nu numai ca ajuta la sustinerea sanatatii femeilor, dar promoveaza si sanatatea digestiva si imuna. Exista 30 de miliarde de culturi active in acest supliment, inclusiv 24 de miliarde de lactobacili pentru a sustine sanatatea femeilor si 6 miliarde de bifidobacterii pentru a sustine colonul.

Se livreaza intr-o capsula cu eliberare intarziata care rezista acidului gastric si elibereaza bacteriile intestinului. In cele din urma, cele 30 de miliarde probiotice vii sunt garantate pana la data expirarii cand sunt stocate in conditiile recomandate. PROS Contine tulpini de bacterii cercetate. Capsulele vegetariene au o eliberare orientata. Capsulele sunt sub jumatate de inch, ceea ce le face simplu sa inghita. CONS Mai scumpe decat alte optiuni. Unii utilizatori sustin ca au crescut setea atunci cand iau acest supliment. Utilizatorii au raportat ca acest produs a esuat in „testul de lapte”, ceea ce sugereaza ca bacteriile au murit la sosire.

HyperBiotics PRO-Women verifica preturile pe Amazon! Acest produs a fost formulat ca raspuns la impactul nociv al florei dezechilibrate in corpurile femeilor. Aceasta formula naturala si patentata contine trei ingrediente care s-au dovedit a fi eficiente in sanatatea femeilor si sunt concepute pentru a oferi femeilor suportul multilateral de care au nevoie. Acest supliment are o eliberare brevetata, cu eliberare controlata, care ii permite sa livreze florii de 15 ori mai benefice in tractul intestinal decat alte suplimente.

PRO-Women ajuta la restabilirea bacteriilor sanatoase in organism pentru o sanatate digestiva si imuna ideala, care ajuta la cresterea absorbtiei nutrientilor femeii, ajuta la scaderea in greutate si mareste energia. Acest supliment are 100% natural D-Manoza si extract de afine, ceea ce inseamna ca stimuleaza un mediu pentru functia urinara optima. D-Manoza, care este un anumit tip de zahar simplu gasit in fructe, activeaza activ pentru a preveni atacarea bacteriilor nesanatoase la mucoasa tractului urinar. Dupa ce este ingerat, D-Manoza este excretata prin urina, ceea ce o face o alternativa sanatoasa la sucul de afine (care poate avea un continut ridicat de zahar). PROS Ofera asistenta avansata pentru urina. Utilizatorii trebuie doar sa ia o capsula pe zi. Nu exista ingrediente artificiale. CONS Pills au un strat de vopsea. Unii spun ca aceste suplimente cauzeaza constipatie. Poate agrava refluxul de acid la persoanele care au stomacuri sensibile.

Lasa un comentariu