Increderea in propria persoana – III

Aceasta devine o profetie care se implineste de sine, pentru ca atunci cand am vorbit despre RV-ul meu nu exista niciun indiciu de nesiguranta. Eram emotionat si mandru de asta, ceea ce probabil i-a determinat pe oameni sa creada ca este grozav, chiar daca nu ar fi ceva ce ar dori sa faca ei insisi.

Ati putea veni cu o multime de motive concrete pentru care nu ar trebui sa fiti in siguranta. Poate ca esti sarac sau supraponderal sau un tocilar. Dar daca te poti gandi la o singura persoana care are acea trasatura si este inca sigura, stii ca nu este un obstacol real.

A fi sigur este o alegere, dar nu instantanee. Mintea ta are nevoie de timp pentru a te recalifica. Gandeste-te la ceea ce faci si la ce crezi. Esti mandru de aceste lucruri? Daca nu sunteti, ar trebui sa le schimbati sau sa va ganditi mai multe la motivele pentru care le faceti. De exemplu, daca esti ingrijitor, dar nu esti mandru ca esti ingrijitor, poti fi mandru ca esti dispus sa iei un astfel de loc de munca pentru a te intretine pe tine sau familia ta. Desigur, daca faci ceva si nu esti mandru de asta, probabil ca ar trebui sa te opresti.

Lasa un comentariu