Gasiti libertatea in orice moment – I

Una dintre dorintele noastre cele mai profunde este libertatea: sa fim liberi de stres, anxietate, o persoana frustranta, o situatie dificila, lupte financiare, probleme de sanatate, macinarea zilnica, distrageri de atentie, senzatie de inadecvat.

Atatea carti, produse si alte solutii platite ofera o versiune a acestei libertati. Evadare. Pace. Sanatate mintala. Simplitate. Stima de sine. O relatie mai buna. Sanatate si fitness. Libertate, la un pret.

Una dintre marile descoperiri ale vietii mele este ca aceasta libertate este intotdeauna la dispozitia noastra. In orice moment.

Acest lucru ar putea parea evident pentru unii dintre voi, dar ati fi surprins de cat de des uitam acest lucru, chiar si dupa ce o descoperim.

Este o practica de o viata.

Sa o exploram putin.

Obstacolul libertatii noastre

Daca libertatea este intotdeauna disponibila pentru noi, de ce este atat de dificil de gasit?

Este important sa aducem constientizarea obstacolului inainte de a ne uita la solutii.

Sa ne imaginam ca esti intr-o situatie cu cineva care te frustreaza absolut … vrei doar sa te indepartezi de ei, intr-un loc cu pace si liniste, sa te eliberezi de aceasta persoana frustranta.

Ce va impiedica in acest moment sa simtiti libertatea? S-ar putea sa para ca este cealalta persoana … dar nu este niciodata ceva extern. Ele ar putea fi declansatorul pentru ceea ce simtiti, dar in realitate noi suntem cei care cream sentimentul de frustrare, prin modul in care privim situatia sau alta persoana .

Lasa un comentariu