Gânduri despre relații

Întotdeauna am ezitat să scriu despre asta, deoarece relațiile sunt atât de complexe și individuale. Deși există o mulțime de sfaturi cu privire la modul de a merge la cineva și de a începe o conversație, există aceleași tactici universale aplicabile și într-o relație.

Și toate acestea vin cu o avertizare majoră pe care o voi generaliza pentru a face acest lucru aplicabil celui mai mare număr de persoane, adică pentru o relație tradițională de sex masculin și feminin cu roluri stereotipice de gen. Unele dintre ele se pot aplica persoanelor care se află în alte tipuri de relații, iar în alte părți nu se pot aplica.

Unul dintre sfaturile importante pe care le presupun că se aplică tuturor tipurilor de relații este că o necesitate absolută pentru orice relație bună este un mediu de comunicare deschisă fără judecată. Relațiile sunt destul de complexe fără a avea linii de comunicare întrerupte.

De la începutul relației, ar trebui să comunicați ceea ce vă place, ce nu vă place și ce așteptări aveți. A face orice altceva este lipsit de respect. Eu călătoresc în cea mai mare parte a anului, așa că de câte ori am întâlnit pe cineva, aș face foarte clar că acesta a fost stilul meu de viață. Dacă spun, „Nu, mă gândesc să nu călătoresc atât de mult”, am stabilit o relați care duce la eșec.

Este întotdeauna mult mai bine pentru a face aceste lucruri devreme. Fii cinstit și fii deschis la respingere. Aceasta include, de asemenea, lucrurile care apar în cadrul relației. Dacă nu vă place cum reacționează prietena dvs. atunci când se află în jurul prietenilor ei, atunci ar trebui să vorbiți despre acest lucru. Nu înseamnă că trebuie să se schimbe sau că trebuie să o acceptați așa, dar este o discuție care trebuie făcută. Oamenii se tem de multe ori să nu își jignească partenerul, astfel încât lasă lucrurile așa, și să se înfurie doar ei. Aveți încredere că partenerul/a dvs. este destul de matur/ă să audă perspectiva dvs. fără a vă supăra.

Acest lucru, desigur, funcționează în două moduri. Dacă partenerul dvs. ridică în discuție o preocupare, o îngrijorare, trebuie să-l abordați calm de fiecare dată. Nu vă angajați niciodată în confruntare. Poți fi supărat, dar trebuie să comunici cu compasiune. Dacă nu, nu veți avea ocazia să rezolvați următoarea problemă.

De asemenea, trebuie să înțelegeți cât mai clar posibilitățile partenerului dvs., chiar dacă nu vă referiți la acesta. Este un lucru să nu fiți de acord și să înțelegeți, iar altul să nu fiți de acord și să credeți că sunteți un idiot. Puneți întrebări fără a da vina pe partener, spunând lucruri precum: „Interesant … Nu m-aș gândi niciodată așa. Ce te face să vezi așa?”

Dacă partenerul dvs. nu este deschis acestor tipuri de conversații, probabil că nu sunt pregătiți pentru o relație reală.

În același timp, nu aduceți în discuția cu partenerul dvs. toate lucrurile minore. Dacă toate conversațiile dvs. se bazează pe neînțelegeri și pe rezolvarea unor lucruri minore, nu aveți o viață socială foarte robustă. Este un fel de medicament – nu vrei să arunci în permanență pastile, dar dacă ești bolnav cu adevărat, vrei să poți lua medicamente.

Asigurați-vă că aveți o viață activă în afara relației. Nu poți fi întreaga lume a partenerului tău și nu vrei ca a lor să fie a ta. Dacă ambii aveți experiențe proaspete, acest oxigen proaspăt este atras în relație. Veți (sau cel puțin ar trebui) să vă apreciați partenerul chiar mai mult atunci când vă aflați în jurul altor persoane.

Nu luați niciodată partenerul dvs. peste picior. Atunci când o faci, uiți toate lucrurile minunate despre ei și începi să halucinezi că îi poți înlocui cu ușurință cu cineva exact la fel, cu excepția unor probleme mai puține. Din același motiv, nu-i lăsați niciodată nici pe ei să vă facă acest lucru. Făceți-i să se simtă în siguranță, dar provocați-i. Este o linie subțire care oferă informația că sunteți acolo pentru ei indiferent de ce se va întâmpla, dar în același timp îi încurajează să crească și să fie chiar mai buni.

 

Lasa un comentariu