Este timpul sa schimbati status quo – I

Acesta este un moment dureros pentru atat de multi dintre noi. Exista furie, ultraj, durere, frica, rasism, nedreptate, tristete, epuizare – si nu este doar un lucru recent, ci se intoarce generatii, in masura in care SUA a existat.

Este sfasietor.

Trebuie sa ne lasam inimile sa fie frante de modul in care sunt tratate minoritatile, dar mai ales oamenii negri, in SUA. Lasati-ne inimile sa fie frante de frica prin care trebuie sa traiasca, de nedreptatea prin care au suferit, de felul in care sunt percepute de toti ceilalti, de felul in care sunt lasati jos, incarcerati, calcati, segregati, izbiti, scuipati , raufacator, criminalizat, demonizat, incurcat, patronat, marginalizat, respins si pus in saracie … si apoi a dat vina pentru toate acestea. Lasati-ne inimile sa fie frante de cat timp a fost lasat sa continue, cat de epuizati trebuie sa se simta din toate acestea.

Incepem cu ruptura de inima si apoi lasam acest lucru sa ne mute pentru a lua in sfarsit masuri.

Sa incheiem asta acum. Schimbarea este posibila mai repede decat credem de obicei, daca exista vointa. Casatoria homosexuala, decriminalizarea marijuanei si un presedinte negru au dovedit asta, tocmai pentru a incepe. Schimbarea este posibila acum, daca decidem ca trebuie sa se intample.

Trebuie sa se intample.

Lasa un comentariu