Este încântător să stai cu o persoană negativă

Am simțit cu toții frustrarea de a avea pe cineva din viața noastră, care pare constant negativ – plânge, se ofensează de lucruri mici, este furios și pesimist.

Acest lucru poate fi foarte dificil, drenându-ne de energie și transformându-ne și nouă mințile în negativitate.

O soluție pe care mulți o recomandă este să excludeți astfel de persoane din viața voastră. Și dacă da, dacă vă rănesc sau dacă nu puteți ajunge într-o zonă mentală calmă cu ei în viața voastră, atunci tăierea lor din viața voastră poate fi un pas spre vindecarea dumneavoastră.

Dar există și un alt mod de a lua în considerare, de asemenea, mai ales dacă vă aflați într-un loc unde vă puteți concentra să vă dezvoltați dincolo de vechile tipare care ar putea să nu vi se potrivească.

Iată cum puteți lucra cu energia unei persoane negative:

A observa durerea, cu ajutorul compasiunii. Dacă persoana este negativă, este pentru că simt stres, durere, nefericire, nesiguranță, incertitudine. Cu siguranță știți cum este să simțiți aceste lucruri – de fapt, s-ar putea să simțiți aceste lucruri chiar acum. Vedeți negativitatea ca pe un vechi obicei care îi ascunde durerea. Vedeți dacă puteți simți compasiune pentru durerea pe care ați experimentat-o.
Observați că au un vechi obicei care nu este de ajutor. Tiparul lor, atunci când simt această durere, este acela de a se dezlănțui, de a se plânge, de a critica, de a fi înăbușit în negativitate. La un moment dat, asta ar fi ajutat ​​să treacă prin momente dificile. Dar nu se mai potrivesc. Puteți vedea, cu compasiune, că sunt blocați în acest tipar vechi. Și recunoașteți că voi, la fel ca oricine altcineva, aveți vechi obiceiuri nefolositoare de care nu puteți scăpa așa ușor. În acest fel, voi doi sunteți conectați.
Simțiți dragoste pentru ei. Dacă această persoană este una iubită, este deosebit de util să vă exersați dragostea, chiar dacă nu spuneți nimic. Doar simțind-o în inima voastră este de ajuns. S-ar putea simți dragostea, dar nu ar putea – chiar și atunci, ea se transformă / voi /. Apoi schimbați modul în care sunteți față de ei venind dintr-un loc plin de iubire. Dacă această persoană nu este o persoană iubită, ci un coleg sau chiar o persoană pe care nu o cunoașteți bine … puteți să vă deschideți inima să simțiți dragoste pentru alții care nu sunt aproape de voi? Aceasta ar putea fi o schimbare de deschidere a inimii pentru majoritatea oamenilor, meritând totuși disconfortul de a se angaja în ceva nou.
Vedeți frumusețea în ei și iubiți acest lucru. Aceștia emană negativitate, durere, tipare vechi … dar au, de asemenea, o inimă caldă și o mulțime de calități uimitoare care pot fi ascunse în spatele negativității. Vedeți această frumusețe, priviți-le inima lor răutăcioasă și respirația voastră a fost luată de această ființă umană din fața voastră.
Când cineva este negativ, există o energie care se revarsă din partea lor și către tine. Putem să ne deschidem la această energie și să savurăm gustul, învățând să apreciem nuanțele sale. Putem găsi deliciul în ea, renunțând la vechea noastră caracterizare a acestei energii și să o privim din altă perspectivă. Este doar o experiență, la fel ca experiența de a simți razele soarelui, simțind o briza pe piele, scufundându-te într-o baie caldă. Savurează această experiență și vei fi deschis la o gamă mult mai vastă de experiență decât oricând.
Este o practică transformatoare care vă va schimba relația cu alte persoane. Iar când cineva vă dă o energie negativă, vă puteți bucura de ocazia pe care o oferă pentru a remedia situația.

 

Lasa un comentariu