De ce sunt atat de obosit tot timpul?

Te-ai intrebat de ce esti atat de obosit tot timpul? Daca da, nu esti singur. Avand o energie scazuta este o mare preocupare pentru o multime de oameni. De fapt, aceasta problema comuna are chiar propriul sau acronim – TATT – care inseamna „obosit tot timpul”. Aceasta poate constitui o bariera imensa in calea succesului.

and vine vorba de a crea obiceiuri de rutina si de construire, este usor sa faci mari planuri pentru tot ceea ce vrei sa faci. Daca sunteti ca mine, adesea aveti obiective pentru fiecare zi si doriti sa obtineti multa realizare – dar odata ce veti merge, veti dori doar sa va intindeti si sa va odihniti. Ce e mai rau, chiar si asta mi se intampla uneori cand simt ca am avut un somn cu adevarat bun noaptea trecuta.

Cum putem realiza orice daca experimentam in mod constant energie scazuta?

Oboseala constanta poate fi un semn comun al unei varietati de afectiuni si boli grave care nu trebuie ignorate. Daca simtiti ca exista un motiv medical pentru epuizarea dvs., atunci ar fi o idee buna sa consultati un medic. Acestea fiind spuse, energia scazuta si oboseala pot fi de multe ori simptome ale unei varietati de obiceiuri proaste si factori de stil negativ care pot fi controlati. In acest caz, puteti schimba unele obiceiuri nesanatoase cu optiuni mai sanatoase si puteti mari cantitatea de energie pe care o experimentati in fiecare zi.

Energia scazuta si oboseala pot fi de multe ori simptome ale unei varietati de obiceiuri proaste si factori de stil negativ care pot fi controlati. A fi obosit tot timpul este o plangere comuna, chiar si pentru cei care incearca tot ce-i sta in putinta sa faca un somn bun. Daca sunteti obosit pe tot parcursul zilei, probabil ca va aflati apasand butonul de amanare dimineata, ceea ce va va face sa incepeti o zi grabnica, pentru ca nu puteti iesi din pat pana in ultima clipa.

Nivelul dvs. de energie este direct legat de starea dumneavoastra de spirit si de stres, asa ca, daca descoperiti ca sunteti foarte obosit, probabil ca va simtiti adesea subtil si mai stresat decat ar trebui sa fiti. Daca sunteti obosit in mod constant si nu stiti cu adevarat cauza posibila, acest lucru nu este normal si trebuie sa va adresati medicului dumneavoastra. Unele obiceiuri nesanatoase va pot descurca cu siguranta energia. De exemplu, ceea ce puneti in corpul dvs. are un impact mare asupra modului in care va simtiti pe parcursul zilei. Daca beti prea multa alcool, poate duce la depresie si la scaderea nivelului de energie.

De asemenea, daca mancati o dieta saraca si nu va alimentati bine corpul, acesta nu va functiona la niveluri optime. Impreuna cu consumul unei alimentatii nutritive, trebuie sa exersati sau cel putin sa va ridicati si sa va miscati, astfel incat sa nu traiti un stil de viata sedentar. In plus, daca orele de lucru sunt ciudate (de exemplu, daca lucrati noaptea), aceasta poate intrerupe tiparele de dormit si poate duce la scaderea nivelului de energie. De asemenea, familia va poate perturba somnul, mai ales daca aveti copii mici care se ridica in diferite momente ale noptii.

Lasa un comentariu