Cum sa scapi de orice fel de pata

Aparent, exista doar cateva articole de uz casnic pe care ar trebui le pastrati la indemana, dar care va ajuta sa puteti obtine haine cu adevarat curate si lipsite de orice tip de pata. Unul dintre cele mai mari secrete? Dezinfectant pentru maini fara apa! Mecanicii sunt nevoiti sa curate grasimea acumulata in timpul lucrarilor, iar acest produs se dovedeste a fi cel mai versatil agent de curatare.

Aveti vreun truc pentru indepartarea petelor de pe haine?

Intotdeauna suntem uimiti de cat de multe putem face cu apa rece, daca si avem rabdare sa finalizam o curatare temeinica. Spre exemplu, daca se intampla sa varsati vin rosu pe o tesatura deschisa (chiar si alba) tot ce trebuie sa faceti este sa scufundati tesatura intr-o galeata de apa cu gheata (caldura poate stinge o pata) si sa o lasati sa stea peste noapte. Cand va veti intoarce dimineata, pata de vin va disparea complet!

De altfel, femeile care au trecut prin astfel de experiente mai recomanda si amestecurile traditionale de bicarbonat / amoniac si apa, precum si otetul aplicat direct pe covor (in cazul petelor serioase soldate cu un covor superb, dar patat de sucuri si bauturi colorate). Totusi, in cazul in care nu aveti la indemana aceste ingrediente, comune pentru fiecare debara sau camara, puteti apela la un spray sau produs lichid de curatare. Pur si simplu aplicati produsul si lasati-l sa actioneze cateva ore sau, daca este posibil si nu circulati in acel perimetru, chiar si peste noapte.

Lasa un comentariu