Cum sa conectezi boxele portabile la telefoane, tablete sau alte dispozitive compatibile

In prezent, boxele portabile sunt mai populare ca niciodata si imperecherea telefonului, tabletei si a altor dispozitive cu difuzorul tau ar trebui sa fie o sarcina pe care o poti realiza usor si fara stres. In timp ce putem afirma ca asa se intampla de cele mai multe ori, exista anumiti factori care pot afecta si ingreuna aceasta asociere si pot cauza anumite dificultati.

Daca intampini dificultati la imperecherea boxelor portabile pe care le detii la telefon, tableta sau alte dispozitive compatibile, exista cativa pasi pe care ii poti urma pentru a rezolva problema.

Iata care sunt principalele probleme care pot aparea in acest context si cum le poti rezolva foarte usor!

Cauzele cele mai probabile pentru anumite dificultati de cuplare Bluetooth

In general, aceste probleme de conectivitate apar atunci cand telefonul sau boxa portabila pe care o detii considera ca sunt asociate deja cu alt dispozitiv.

Daca vrei sa rezolvi aceasta problema, poti face urmatoarele lucruri: sa apropii boxa si dispozitivul audio cat mai aproape posibil unul de altul atunci cand vrei sa realizezi aceasta asociere, sa resetezi Bluetoothul telefonului ( uneori o simpla resetare poate face minuni) si apoi sa resetezi si Bluetoothul boxei portabile pe care o detii.

De ce trebuie sa apropii cat mai mult cele doua dispozitive pe care vrei sa le conectezi?

In general, dispozitivele Bluetooth ( atat al telefonului, tabletei sau laptopului tau cat si cel al boxei portabile pe care ai achizitionat-o) incearca adesea sa se cupleze automat la cel mai apropiat sau cel mai puternic semnal disponibil. Astfel, pentru a impiedica alt dispozitiv din apropiere sa “preia” aceasta conexiune, trebuie sa te asiguri ca dispozitivul tau este cel mai apropiat de cea mai buna boxa bluetooth portabila pe care o ai atunci cand incerci sa le conectezi.

Uneori, se poate intampla ca telefonul tau sa creada ca este conectat deja cu alt device

Dincolo de aceasta “presupunere” a telefonului, tabletei sau laptopului tau, uneori acesta chiar poate fi conectat cu alt dispozitiv.

In acest caz, in primul rand trebuie sa resetezi Bluetoothul de pe telefonul, tableta sau laptopul tau ( depinde ce device vrei sa conectezi la boxa portabila pe care o detii). In acest context, trebuie sa cauti exact in meniul Setari al respectivului dispozitiv acolo unde se afla Bluetoothul, sa il inchizi si apoi sa il deschizi din nou.

Daca realizezi aceste actiuni simple, nu ar mai trebui sa ai probleme cu aceasta conectivitate.

Lasa un comentariu