Cum sa alegi ondulatorul potrivit

Ai intampinat dificultati in gasirea unui ondulator potrivit pentru tine? Aceste ondulatoare variaza in functie de marimea buclelor pe care doresti sa le obtii, ceea ce face importanta selectarea unui ondulator care se potriveasca cu asteptarile tale.

In timp ce dimensiunea buclelor dorite poate fi o preferinta personala, alegerea unui ondulator ar trebuie sa fie, de asemenea, determinata de textura parului, deoarece unele ustensile vor functiona numai pentru anumite tipuri de par. Este important sa stii ce ondulator te va ajuta sa obtii cele mai frumoase bucle, inainte de a cumpara unul.

Decide-te ce fel de bucle vrei sa obtii

Alege un cilindru al ondulatorului pe baza dimensiunilor de bucle pe care le doresti. Cilindrele ondulatoarelor de par variaza ca dimensiune, iar fiecare tip de cilindru produce un alt fel de bucle. Pentru bucle inguste, poti alege un cilindru cu latimea mica. Daca doresti bucle mai libere, alege un cilindru mai mare.

Parul foarte subtire poate fi ondulat cu un aparat cu cilindre mai mici. Chiar daca buclele isi mai pierd din forma pe parcursul zilei, coafura va fi stilata tot timpul. Cilindrele mari care creeaza bucle voluminoase sunt mai potrivite pentru parul gros.

Alege un butoi mic pentru bucle elastice

Aceste butoaie mici functioneaza mai bine pe parul care este scurt pana la umeri, precum si parul putin mai lung care in mod natural este putin ondulat.

Marimea cilindrului poate oferi o sustinere suplimentara in cazul in care cateva fire nu sunt curbate corespunzator.

Fetele cu par drept pot obtine bucle rezistente cu aceste cilindre.

Alege un butoi cu marimea 3/4 daca doresti bucle vintage

Acest tip de butoi te ajuta sa obtii bucle cu un aspect mai lejer, dar in acelasi timp stilat. Poti, de asemenea, sa obtii bucle de tip tirbuson.

Ele functioneaza pe par scurt sau mediu. Poate fi, de asemenea, util daca doresti bucle slabe, dar ai parul fin, subtire si drept.

Alege un cilindru de dimensiuna 1 daca nu te pricepi atat de bine sa folosesti un ondulator

Acest fel de cilindru este considerat de cele mai multe ori ca fiind instrumentul general cu care poti obtine majoritatea tipelor de bucle, pentru aproximativ toate lungimile de par.

Lasa un comentariu