Cum putem sa fim pe deplini angajati intr-un lucru

Incepeti prin a face o pauza si a va da seama ca trebuie sa va verificati nivelul de angajament.
Uita-te in inima ta si intreaba daca vrei cu adevarat sa te angajezi in acest sens. Simtiti o dorinta puternica de a va angaja in acest sens? Se simte bine? Ai spatiul si energia din viata ta pentru a sustine acest angajament?
Intrebati-va: „As paria 10.000 de lei pentru a putea indeplini acest angajament? Daca nu, de ce nu? ” Desigur, pot exista lucruri care sa nu tina de tine (un dezastru natural, boala, moarte in familie), dar cu exceptia acestor lucruri, ai fi dispus sa fii casa ta sau viata ta in urma acestui angajament?
Daca esti pe deplin angajat, atunci actioneaza acum. Angajamentul vine din actiune: spuneti cuiva despre asta si cereti-i sa va tina angajamentul. Pune o miza in pamant, piele in joc. Spune lumii. Fa un plan. Faceti urmatorul pas. Creati un mediu in care nu veti da gres. Configurati mementouri. Fa tot ce trebuie, astfel incat sa nu te dezamagesti pe tine sau pe ceilalti.
Si apropo, incepeti acest lucru numai cu angajamente mici la inceput, daca practicati. Nimic prea mare. Un angajament usor de realizat, pe care esti pe deplin angajat, in care ti-ai paria viata pe el. De exemplu, „imi promit ca voi merge pana la capatul acestui bloc, indiferent de ce”. Atunci fa-o. Dupa o vreme, construiti incredere luand angajamente din ce in ce mai grele.
Apoi, faceti tot ce este nevoie pentru a nu va incalca niciodata o promisiune fata de voi insiva si pentru a va arata intotdeauna cat de deplin puteti.
Puteti sa va aprofundati in aceasta practica, renuntand la rusine si auto-judecata, dar schimband modul in care va prezentati?

Lasa un comentariu