Cum isi aleg femeile antibioticele?

Sunteti o femeie care este interesata sa ia probiotice? Cand vine vorba de sanatatea femeilor, este dificil sa gasesti un aliat mai mare decat probioticele. Microbii benefici din probiotice metabolizeaza si recicleaza hormoni cum ar fi estrogenul, hormonii tiroidieni (triiodotironina si tiroxina) si estrogenii alimentari.

O rutina zilnica de probiotice promoveaza echilibrul hormonal adecvat si va poate oferi o gama larga de beneficii pentru sanatate. Acestea pot ajuta la ameliorarea simptomelor problemelor gastro-intestinale, la prevenirea infectiilor cu drojdie si la infectiile urinare, la stimularea sistemului imunitar si la sustinerea sanatatii feminine generale, in special pentru femeile cu o stare de sanatate scazuta a digestivei.

Cum puteti alege probiotice pentru femei

Obtinerea de flora intestinala sanatoasa va duce la o sanatate generala mare, digestie si chiar aspect fizic. Exista o comunicare constanta intre tractul GI si creierul dvs., ceea ce inseamna ca un stomac sanatos va beneficia nu numai de sanatatea digestiva, ci si de imbunatatirea functiilor cognitive cum ar fi starea de spirit si depresia si chiar aspectul pielii.

Acestea fiind spuse, nu toate probioticele sunt create egale. De fapt, exista o multime de probiotice pe rafturile magazinelor care sunt in esenta inutile fie pentru ca nu contin tulpini eficiente de bacterii, fie pentru ca sunt produse in conditii care nu sustin viabilitatea bacteriilor din ele. Din fericire, ne-am facut datoria sa le sortam pe cele bune.

Probioticele sunt, de asemenea, toate facute in mod diferit, si doriti sa va asigurati ca luati tulpina de bacterii, care este cel mai probabil pentru a raspunde nevoilor dvs. specifice. Odata ce gasiti una potrivita pentru dvs., verificati data de expirare a produsului si asigurati-va ca bacteria este live. Veti dori, de asemenea, sa va uitati la cantitatea de „CFU” (unitati care formeaza colonii) si asigurati-va ca numarul este in miliarde pentru a va asigura potentialul. Un brand de incredere va preciza in mod clar numarul de organisme vii si va enumera tulpinile exacte care sunt utilizate in formula lor.

De asemenea, doriti sa cautati o eticheta care sa precizeze ca microbii vii sunt capabili sa supravietuiasca pana la data de „cea mai buna data”, astfel incat sa puteti fi siguri ca bacteriile inca mai traiesc cand le luati. Obtinerea de flora intestinala sanatoasa va duce la o sanatate generala mare, digestie si chiar aspect fizic.

Lasa un comentariu