Cu ce sunteți dispuși să vă angajați asupra unui anumit lucru

Continuați să fiți pe jumătate angajați asupra lucrurilor. Aceasta este ceea ce majoritatea dintre noi facem. Nu recomand deloc acest lucru. Lipsa de angajament sau doar pe jumătate înfăptuit te lasă fără energie. Ea te face să te simți că faci ceva ce nu este cu adevărat important. Aceasta face ca alții să aibă încredere în tine mai puțin. Te face să ai mai multă încredere în tine. În schimb, puteți aplica una dintre următoarele două opțiuni:
Renunță la angajament. Aceasta este cea mai bună opțiune în multe cazuri. Să mergem fără judecată. Este bine să nu fiți angajat în totul – de fapt, este imposibil să vă angajați în fiecare lucru pe care doriți să-l faceți. Este mai bine să fii angajat în mai puține lucruri, dar mai profund. Deci, examinați o jumătate de angajament și întrebați-vă dacă vreți să faceți unul din puținele dvs. angajamente sau dacă merită să renunțați. Dacă nu credeți că veți trece peste orice obstacol pentru asta, puteți trece peste. Ca și cum ai renunța la o pasăre pe care ai ținut-o în colivie mult timp.
Îmbunătățiți-vă angajamentul. Pentru un număr mic de lucruri (poate 4-6), doriți să fiți cu adevărat angajați. Nu există nici o îndoială în mintea voastră că aceste lucruri se vor întâmpla. Dacă sunteți doar parțial acolo, nu vă îngrijorați. Te poți implica și mai mult.
Deci, renunțați la obișnuința de a fi pe jumătate angajați și fie să renunți la jumătate de angajament (cea mai bună opțiune, de obicei), fie să vă implicați și mai mult în angajamentul dorit.

Mergeți la o plimbare în natură. Am descoperit că singularitatea în natură, în special în timp ce se mișcă, este ideală. De asemenea, puteți găsi o stâncă sau orice alt loc pentru a vă așeza, pentru a găsi liniște. Dar mai întâi îmi place să merg, și să-mi simt pulsul. Singurătatea creează spațiu pentru a te simți mai deliberat. Și cel mai important, să nu existe niciun telefon prin preajmă.

Întrebați-vă: „M-am angajat cu adevărat în aceasta privință? Aș face aproape orice e posibil sa fac asta?” Se simte înăuntrul tău un sentiment puternic, înțeleg cât de mult îmi pasă de asta.

Întrebați-vă: „De ce mă interesează profund despre acest lucru?” Este din cauza dragostei mele pentru familia mea? Dragostea pentru oamenii pe care îi servesc? Compasiune pentru durerea altora? Dacă este vorba de un motiv de sine stăpânit, sunt mai puțin probabil să trec peste orice pentru a-mi spori ego-ul.  As face orice pentru copiii mei. Iar disconfortul meu este mult mai puțin important decât oamenii cărora le pasă.

Afirmă-ți rezolvarea. Dacă mă angajez într-adevăr, trebuie să simt asta în inima mea. Acesta este un lucru foarte important, de a simți în inima noastră o dragoste profundă. Și cât de importantă este, mai mult decât propria-mi îngrijorare.

Întrebați-vă ce trebuie să faceți pentru a face acest lucru să se întâmple. Acum, când totul este rezolvat, întrebați-vă ce măsuri trebuie să se întâmple pentru a face această realitate. Dacă sunteți angajat într-o structură impecabilă pentru finanțele familiei mele, ce acțiuni trebuie să se întâmple?

Aceasta nu este o știință exactă, dar sper că puteți vedea prin acest exemplu ca pe un proces de căutare a vocii inimii pentru ceea ce vă interesează cel mai mult și care sunt prioritățile inimii voastre.

 

Lasa un comentariu