Crearea structurii pentru a avea o zi linistita

Daca sunteti cineva caruia nu ii place structura – de exemplu, daca aveti un program in care trebuie sa faceti ceva rigid, va ofera fantomele urlatoare – atunci s-ar putea sa va intrebati de ce trebuie sa va structurati ziua.

Raspunsul, prietene, este ca structura te poate servi si ceea ce faci in lume. Daca sunteti un lider, daca sunteti un creator, daca faceti ceva semnificativ … atunci intrebati-va daca ceea ce faceti este servit de a nu avea nicio structura.

Sa luam cateva exemple …

Pentru mine, stiu ca scrisul este impins inapoi atunci cand am o multime de lucruri mai mici care se simt mai urgente. Raspundeti la e-mailuri si mesaje! Asa ca trebuie sa blochez timpul de scriere. (Sunt in blocul meu de scris in timp ce scriu acest lucru!) Dumneavoastra, cititorul meu uimitor, sunteti deservit de structura pe care o creez pentru scrierea mea.

Un alt exemplu: cunosc o asistenta care este administrator la un spital, iar zilele ei sunt pline de ocupatie nebuna … problema ei este ca nu are suficient spatiu pentru a respira, nu este suficient spatiu pentru ingrijirea de sine. Deci, echipa ei (si pacientii de la spital) ar fi cel mai bine deservita de crearea unei structuri pentru a face fata tuturor (blocuri de timp pentru a raspunde la mesaje etc.) … dar si blocuri de timp pentru meditatie, plimbare, odihna .

Ce fel de structura ti-ar servi si ce faci?

De ce aveti nevoie pentru a face spatiu pentru ca acest lucru sa nu se faca acum, ci pentru ca sunteti pe deplin angajat sa faceti acest lucru?

Lasa un comentariu