Beneficiile sistemului de incalzire prin pardoseala

Incalzirea prin pardoseala este o tendinta populara in anul 2018, deoarece se concentreaza pe o viata curata si confortabila.De ce sa ramai la traditionalele radiatoare pentru a-ti incalzi locuinta?Merita costul suplimentar?De ce sa nu ai suficient spatiu in camera? In acest articol va voi prezenta cateva avantaje ale instalatiei de incalzire in pardoseala,urmand ca dumneavoastra sa trageti concluziile .

1.Incalzirea prin pardoseala este mult mai eficienta din punct de vedere energetic.De ce?

Radiatoarele traditionale trebuie sa fie incalzite la o temperatura de 65-80 grade pentru a oferi o incalzire eficienta a camerei , in timp ce incalzirea prin pardoseala poate functiona la temperatura de 29 grade sau mai putin, in functie de podeaua dumneavoastra. Astfel,consuma mai putina energie iar costurile vor fi mult mai mici.

2.Nu se supraincalzeste.

In timp ce radiatoarele traditionale sau caloriferele pot crea o atmosfera prea calduroasa, sistemul de incalzire asigura caldura in intreaga camera ,fara zone cu suprafete reci.In cazul in care aerisiti in camera, se va simti aerul curat fara sa se raceasca.Podeaua va atinge temperatura setata de dumneavoastra de la termostatul de perete, fara sa se supraincalzeasca.

3.Mai mult spatiu pentru dumneavoastra

Incalzirea prin pardoseala ofera posibilitatea de a va aranja locuinta asa cum doriti,datorita spatiului pe care il ocupa.Chiar si cele mai performante radiatoare sau calorifere ocupa o anumita portiune a camerei,undeori fiind deranjant. Astfel,nu trebuie sa va limitati la amenajarea dormitorului sau a livingului deoarece ve-ti avea suficient loc sa va puneti planurile in aplicare.un aspect care este considerat benefic ar fi faptul ca va puteti alege tipul de podea pe care va functiona incalzirea prin pardoseala.Deci,nu este obligatoriu sa detineti un anume tip de covor sau parchet.

4.Comoditate si siguranta pe primul loc

Incalzirea prin pardoseala nu numai ca ofera confort,dar si siguranta de a va deplasa prin camera fara sa va feriti de suprafetele fierbinti ale caloriferelor , radiatoarelor. Sistemul ofera incredere, o buna functionare ,mentinand oxigenul proaspat. Acesta reprezinta un detaliu important in viata omului , deoarece temperaturile ridicate reduc nivelul de oxigen si creeaza disconfort .Sistemul de incalzire pastreaza calitatea aerului si nu cauzeaza stari neplacute.De asemenea,un mecanismul de incalzire prin pardoseala este foarte usor de instalat,mai ales daca va construiti casa sau o renovati pe cea in care locuiti.

Aceste sisteme de incalzire in pardoseala va sunt puse la dispozitie de firme autorizate, care ofera un montaj profesional si garantie pentru orice achizitie.

Lasa un comentariu