Tematica pentru camera copiilor?

Proiectarea unei camere pentru copii sau a unui baby-sitter prezinta se dovedeste a fi o activitate plina de provocari dintr-un singur motiv: veti avea parte de mai multa distractie! Dar exista si problema reflectarii personalitatii copilului in spatiu. Cum faceti asta? Cat de departe veti merge? Cei mai multi dintre noi doresc o camera in care copilul sa se distreze, o camera care sa reflecte vitalitatea si spiritul pueril al celor mici, care poate sa va inspire si pe voi de cate ori ii pasiti pragul.

Camerele tematice pentru copii. O provocare sau o incantare?

Dormitoarele cu tematica au, din pacate, „termen de valabilitate”. De ce? Pentru ca cei mici vor cresti si vor deveni… cei mari. In plus, voi doi va veti plictisi de ea, iar schimbarea tuturor elementelor tematice inseamna mai mult timp si mai multi bani cheltuiti. Ganditi-va cum va arata peste ani o camera decorata in verde menta si roz, completata cu tapet. Sau una in care peretii sunt pictati cu un peisaj nocturn care infatiseaza cerul plin de stele. Da, pe moment veti crede ca era cel mai tare lucru, insa pe masura ce timpul va trece, nu veti mai fi la fel de incantati. Pe de o parte, pentru ca aspectul se va diminua si pe de alta parte, pentru ca adolescentul de azi nu va mai fi entuziasmat de ceea ce ii facea cu ochiul ieri.

Asta nu inseamna, insa, ca nu ar trebui sa incercam sa incorporam lucrurile pe care le iubesc copiii nostri – dormitorul lor este singurul spatiu care le apartine si ei au tot dreptul sa il iubeasca la fel de mult ca noi! Deoarece gusturile si interesele copiilor se schimba, trebuie sa fiti practici. Accesorizati camera cu perne si obiecte care se pot schimba, optati pentru covorase personalizate, perdele si draperii imprimate cu persoanajele din desenele lor preferate. Orice le-ar aduce bucurie, iar voua idei practice pentru designul interior.

Lasa un comentariu