Rutina de dimineata pentru o zi productiva

Se pare ca majoritatea dintre noi se asteapta sa aiba aproximativ 25.000 de dimineti in timpul vietii. Dar cum arata a ta? Esti multumita de rutina ta? Odata cu noul an tinde sa vina mai multa reflectie: cum trebuie sa-mi fac exercitiile? Cum ar trebui sa stabilesc obiceiuri alimentare mai bune? Imi petrec orele de lucru eficient? Fac munca pe care vreau sa o fac? Fac cele mai bune alegeri pentru noi toti?

Dezvoltati o rutina „inainte de joc” pentru a va incepe ziua
Sugestia este sa aveti o strategie, o tactica, care va spune ca este timpul sa incepeti. E interesant: fara rutina de a va imbraca si de a iesi din casa, nu aveti aceeasi focalizare.

Pregatiti-va cu o noaptea inainte
Alocati cateva momente inainte de a va baga in pat pentru a va degreva de lista de sarcini. Putin ate putin, lista cu task-uri se va diminua si veti avea mai mult timp pentru lucrurile care conteaza.

Nu deschideti e-mailul pana la pranz
Ideea de a incepe ziua productivi in loc sa raspundeti la e-mail-uri este una buna si va aduce pe calea corecta a rutinei benefice.

Opriti telefonul si lasati-l in alta camera
Acesta este un lucru de care trebuie sa lucram cu adevarat pentru a ne tine sub control si a ne gestiona dupa bunul plac starile.

Gestionati-va energia, nu timpul
Luati nota de orele din ziua in care sunteti cel mai productivi. Ce faci cel mai bine dimineata?

Cum incepeti ziua? V-ati schimbat obiceiurile? Si daca da, care a fost cheia succesului tau?

Lasa un comentariu