Lumina transforma camera!

Alegerea obiectelor de iluminat este foarte importanta. De ce? Pentru ca 80% din „efortul” estetic revine modului in care camera este iluminata. Stiu, am jucat cu o multime de optiuni de iluminare diferite in spatiu. Dar adevarul a fost tot ce alegem sa ne accesorizeze spatiul se diferentiaza de restul obiectelor de decor, ceea ce este absolut extraordinar. Nu ne dorim sa blocam bucataria sau zona de living atunci cand intram, ci dorim sa se vada totul ca un open space veritabil. Deci, un simplu felinar poate fi trucul perfect! Destul de mare pentru a fi special si de impact, dar suficient de simplu pentru a nu distrage atentia de la orice altceva in camera.

Un celebru stilist de moda, care a devenit designer de interior, joaca in prezent, impreuna cu fratele sau Steve Ford, in cel mai nou spectacol de design HGTV, Restaurat de Fords si este cunoscut pentru minimalismul sau (atunci cand vine vorba de culoare) si atitudinea moderna, dar traita in estetica. Recomandarile sale sunt simple si la obiect: cat mai multa lumina!

Cu toate acestea, uitandu-se de-a lungul timpului pe proiectele ei anterioare, de data asta – toate frumoase – era vorba de corpurile de iluminat si nu de cazile de baie carora specialistii in design interior le acorda o atentie deosebita. In multe cazuri, alegerea ei a facut diferenta.

Special si impact este exact modul in care as descrie toate aceste alegeri. Nu exista una care sa nu iasa in evidenta

Care este corpul tau de iluminat preferat?

Lasa un comentariu