Ganduri.

Te-ai gandit vreodata ca viata a ajuns intr-un punct in care nu ai reusit sa faci ceea ce trebuia sa faci? Aceasta lipsa de motivatie poate veni din mai multe cauze care stau la baza, printre care: lipsa de energie oboseala stres alte prioritati neasteptate de urgenta probleme de gasire de idei noi nu ati avut succes in trecut cu aceasta sarcina sunteti inconjurat de negativitate lipsa de incredere mediu gresit Obiective neclare. Oamenii nu dispun de motivatie atunci cand nu gasesc prea multa valoare in rezultatul proiectat al muncii lor. Cu toate acestea, daca oamenii pot vedea in mod clar modul in care activitatea lor se conecteaza la interesele, obiectivele si preocuparile lor, este mai probabil sa-si aprecieze munca si sa fie motivati sa-si investeasca energia in ea.

„Inconsecventa in timp” este, de asemenea, un factor in a face un efort. Inconsistenta de timp se refera la ideea ca un lider poate crea o regula de politica care ii face pe angajati sa se angajeze, gandindu-se ca regula politica va ramane in vigoare. Liderul poate schimba ulterior regula de politica cu angajamentele deja indeplinite de oameni. Stiti ce cauze de amanare si aflati efectele psihologice ale amanarii. Inconsistenta de timp se refera la ideea ca un lider poate crea o regula de politica care ii face pe angajati sa se angajeze, gandindu-se ca regula politica va ramane in vigoare. De exemplu, un profesor poate anunta un examen pentru saptamana urmatoare. Studentii vor studia apoi pentru a se pregati pentru examen. Cu toate acestea, la data examenului, profesorul anuleaza examenul. Examenul nu mai este necesar, dar anuntarea examenului a fost benefica. Studentii au studiat deja materialul, iar clasa poate folosi timpul programat pentru testare pentru a invata un material nou. In plus, profesorul nu trebuie sa-si petreaca timpul tratand examenele.

Toata lumea are un motiv diferit pentru amanarea lor. Cauzele de amanare urmeaza un model general, dar persoanele se pot amana din mai multe motive. cand se amesteca si se potrivesc diferite cauze de amanare. Cheia pentru depasirea problemei este identificarea motivului si luarea de masuri in consecinta. Amintiti-va ca motivele pentru amanarea diferitelor sarcini se pot schimba in functie de ceea ce trebuie sa faceti. Opriti-va si faceti o autoevaluare realista pentru a determina ce va doriti.

Lasa un comentariu