The diary of a teenage girl – filmul care poate schimba o viata

V-a parasit cheful si alegeti intre ciocolata, bomboane si popcorn? Atunci alegeti un film bun si inspirational ca “The diary of a teenage girl”! Pe scurt, filmul relateaza povestea lui Minnie, in varsta de 15 ani, care traieste in Los Angeles si simte pentru prima data fiorii dragostei, dar, din pacate, nu este cea mai sanatoasa dintre relatii, deoarece prima ei dragoste este iubitul mamei ei. Filmul surprinde periplul ei catre feminitate, sexualitate si treca  prin procesul incomod si confuz al maturizarii.

Povestea lui Minnie este povestea  multor adolescente

“The diary of a teenage girl” este un film nisat, asadar nu pentru toata lumea. Are un ritm diferit de filmul obisnuit hollywoodian, cu umor si stil diferit. Filmul va ofera o expunere cinstita si nedisimulata a ceea ce se intampla in viata si mintea lui Minnie, incat aproape ca va face sa va simtiti incomod, ceea ce ca este unul dintre punctele forte ale filmului, cand poate inlatura stereotipurile. Si chiar daca se adreseaza vietii, adultului si vietii intime intr-o maniera atat de unica si libera, nu poate fi relationat cu Minnie. Filmul va va face sa credeti ca, intr-o anumita masura, toti traim aceleasi indoieli si procese in timpul pubertatii, dar totusi simtim atat de gresit uneori. Si asta e bine, poate ca este ceva ce trebuie sa experimentam prin dezvoltarea noastra.

Probabil cel mai important lucru care impresioneaza publicul este actul in sine.  Actorii te pot face sa uiti ca joaca un personaj. A fost destul de greu sa joace acele roluri atat de neinhibate si deschise, asa ca performantele lor au fost appreciate de publicul care a vizionat filmul si cu siguranta va vor cuceri si pe voi! Perfect pentru: Cand cautati ceva neobisnuit. In mod sigur asigurati-va ca aveti mintea relaxata pentru a procesa acest film. Vizitonati-l singuri, alaturi de un pahar de vin, intr-o noapte rece si intunecata.

 

 

 

Lasa un comentariu