Cum sa nu iti placa mixerele colorate de la KitchenAid?

Daca nu stiati deja, va spun ca mixerele cu bol de la KitchenAid se gasesc in nu mai putin de 90 de variante de culori. Ar fi imposibil sa nu gasesti o culoare care sa nu iti placa sau care sa nu se incadreze in decorul bucatariei. In primavara anului trecut au fost introduse pe piata ultimele 4 variante de culori: avocado, milkshake, sos picant si mar verde. Acestea sunt denumirile oferite de producator pentru a reprezenta cat mai concis culoarea.

Interesante mi s-au parut alternativele create de KitchenAid pentru a inlocui clasicul negru sau textura inoxului, iar acestea ar fi violetul inchis si albastrul cerneala.

Se pare ca pentru anul 2017 verdele a fost una dintre cele mai populare culori atat pentru electrocasnice mici, cat si pentru cele mari. Noua varianta, Avocado, e cu mult mai contemporana decat clasicul verde. Va puteti imagina singuri culoare, pot doar sa spun ca se potriveste de minune intr-o bucatarie moderna cu gresie si faianta albe sau nuante deschise, precum crem, dar si cu electrocasnicele din otel inoxidabil.

Din nefericire pentru noi, pretul acestor mixere este cu mult peste cel de piata, alte tari avand posibilitatea de a-l cumpara la pret de cca. 300 – 350 dolari, in timp ce in Romania costurile ajung undeva la 650 – 700 dolari.

Ambele nuante de culori inchise mentionate mai sus, violetul si albastrul, sunt atat de profund pigmentate incat aproape ca par negre. Ca tot am deschis subiectul preturilor mai sus, ultimele variante lansate pot fi ceva mai scumpe, dar preturile cu greu depasesc suma de $450.

Culoarea denumita Milkshake reprezinta inca una dintre denumirile inspirate din mancaruri, reprezentand o nuanta de alb lucioasa suficient de placuta incat sa poata ocupa un loc permanent pe blatul de bucatarie.

Lasa un comentariu