Chiar si bijuteriile deteriorate pot fi amanetate pentru sume importante

Numeroase persoane poseda bijuterii deteriorate, precum cercei rupti, lanticuri si bratari fragmentate, dar nimeni nu are intentia sa le arunce sau sa le ofere altcuiva pentru a le repara si purta ulterior. Ce puteti face cu bijuteriile din aur, diamantele si piesele din argint deteriorate? Cu siguranta cea mai profitabila optiune este sa le amanetati, fiindca puteti primi in schimbul lor sume ce pot echivala cu limitele de fond ale unui credit de nevoi personale.

Nici cu ele, nici fara ele? Mai bine amaneteaza-ti bijuteriile la Romero si vei obtine in schimbul lor sume juste!

Desi ati fi tentati sa dati deoparte bijuteriile care nu va mai aduc niciun beneficiu, cu atat mai mult unul de ordin estetic, este de preferat sa gasiti o maniera prin care sa cuantificati valoarea acestora. Solutia viabila este usor de accesat la o casa de amanet din Bucuresti Romero unde veti gasi intotdeauna bunavointa si flexibilitate in privinta bunurilor pe care doriti sa le amanetati:

Vindeti fragmentele ramase din bijuteriile pretioase

Fragmentate sau deteriorate, bijuteriile vechi din aur, argint si diamantele pot fi transformate in bani instant. Iti amintesti de cercelul care a ramas fara pereche? Evident ca nu il vei mai purta vreodata doar pe acesta. Dar ce zici de lantul sau bratara care s-a fragmentat atunci cand s-a agatat de aspirator? Desigur, mai este si inelul care parca s-a deformat atunci cand ti-a cazut peste el dulapul din bucatarie. Daca este vorba de aur, platina sau argint, amanetul Romero din Bucuresti va cumpara, asa cum este, bunul, iar tu iti vei primi instant suma de bani promisa. Pur si simplu veniti cu fragmentele de bijuterii la amanet si expertii Romero le vor testa, le vor cantari si va vor plati la fata locului indiferent de conditia in care se afla bunurile.

Obtineti un imprumut pe termen scurt

Orice bijuterie de aur, platina sau argint pe care o aveti, indiferent de conditie, va poate ajuta sa obtineti un imprumut in numerar. Daca vreti sa pastrati acel inel deformat primit de la strabunicul vostru, Romero Bucuresti va va imprumuta bani in functie de valoarea aurului si a diamantelor din inel. Romero retine in conditii de siguranta bucurile in seif, pana cand veti rambursa imprumutul si veti lua inapoi obiectele de valoare. Este atat de usor, iar bijuteriile nu se vor vinde, ci vor fi pastrate in siguranta pana cand le vei revendica. Romero va imprumuta pur si simplu bani pe baza valorii obiectelor pretioase. Nu conteaza in ce conditie se afla, atata timp cat este aur sau platina. Argintul se tranzactioneaza la un pret mai mic, astfel incat majoritatea bijuteriilor de argint ar putea sa nu aiba o valoare suficienta pentru un imprumut, indiferent de ce ati platit pentru el.

Reparati si amanetati pentru un pret mai bun

Traim intr-o societate care dezvolta cultura de unica folosinta. Atunci cand lucrurile se degradeaza sau se rup, noi aruncam ceea ce nu mai este conform si cumparam bunuri noi. O parte a problemei consta in gasirea unui specialist care poate repara lucrurile in mod corespunzator, in special bijuterii de aur si diamante. Desi la Romero puteti veni cu fragmentele ramase din bijuterii de valoare, reparandu-le vi se dubleaza sansa de a vinde bunul dupa ce l-ati revendicat de la amanet. Evident, puteti repeta procesul ori de cate ori aveti nevoie de numerar, insa, cum Romero Bucuresti este intotdeauna alaturi de dumneavoastra, incearca sa gaseasca solutii care sa fie in beneficiul deplin al clientului.

Lasa un comentariu