Asa poti avea cea mai buna zi rea din viata ta!

In ultimul timp se discuta despre metode prin care ne putem schimba starea proasta intr-o stare buna si ziua rea intr-o zi formidabila. Probabil toate femeile au incercat sfaturile si trucurile pe care lumea le impartaseste, dar ajung la concluzia ca nu totdeauna functioneaza, cel putin nu pentru ele.

Acele zile in care nu vrem sa parasim patul sau sa vorbim cu cineva si sa ramanem in cele mai confortabile haine sunt dese si nu le putem evita nicicum. Deci, ce facem in acele zile? Ne simtim vinovate, incercam sa facem totul pentru a ne schimba starea de spirit, incercam sa „privim partea pozitiva” si de multe ori ne ajuta o plimbare in aer curat si o ceasca de cafea. Dar uneori, toate acestea nu ajuta semnificativ la schimbarea starii de spirit. In schimb:

Nu te mai invinovati
Toate femeile au zile proaste si nu trebuie sa se simta vinovate de asta. Daca totul arata ca astazi va fi una din acele zile, evita sa iei decizii si sa spui lucruri carora nu le simti neaparat nevoia, pentru ca s-ar putea sa regreti mai apoi. Fii fericita, zambeste si bucura-te de micile experiente, fiindca acestea iti formeaza personalitatea.

Renunta la social media pentru o zi
Presiunea retelelor sociale este resimtita cu preponderenta prin prisma activitatii dinamice la care suntem impinse zi de zi. Este cool sa fim populare, dar nu e deloc cool sa dezvoltam o obsesie din asta. Ia-ti o pauza de cel putin o zi pentru a reflecta mai bine asupra a ceea ce vrei sa arati si cum vrei sa te perceapa ceilalti.

Asculta-ti trupul
Corpul transmite semnale importante de luat in calcul. Atunci cand simti ca ai nevoie de un pui de somn intr-o zi de weekend, fa-ti aceasta pofta. Nu este nimic mai important decat somnul pentru organism, asa ca nu o sa sufere nimeni daca dormi o ora. Sau, ai o pofta ciudata si iti vin in minte combinatii diverse de preparate? Nu trebuie sa te simtiti vinovata! Toate femeile au mici pofte si greu se pot abate de la acestea.

Du-te devreme la culcare
Iata ce se intampla in mod obisnuit: stam pana tarziu si ne simtim vinovate de faptul ca nu am avut o zi productiva. Apoi ne trezim a doua zi tarziu si obosite, ceea ce duce la frustrare pentru ca ne incepem programul cu stangul. Deci, in loc de acest cerc vicios, trebuie sa mergem la culcare devreme, astfel incat sa putem fi energizate si sa facem tot ce ne-am propus pentru ziua urmatoare.

Evident, aceste sfaturi nu sunt o modalitate de a face fata fiecarei zile, dar in zilele mai putin bune este mai bine sa lasam deoparte toata tristetea si stresul, astfel incat sa fim gata sa incepem o noua zi cu forte proaspete, fara nicio urma de frustrare si vinovatie. Poftele nu sunt altceva decat strigatul pentru rasfat, iar orice femeie merita pe deplin sa isi satisfaca dorintele oricand simte nevoia.

Lasa un comentariu